Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Nyt edullisesti suoratoistoviihdettä kotiin: SkyShowtimen tilaus vain 3.95€/kk

-> tämä artikkeli sisältää mainoslinkin SkyShowtime palveluun

 Palkitut amerikkalaiset yksinoikeussarjat ensimmäisenä

 Suurimmat menestyselokuvat, joita et voi striimata muualla

 Kuumimmat uudet, paikalliset alkuperäistuotannot

✔ Rakastetuimmat koko perheen suosikit yhdessä paikassa

Katso kaikki tilausvaihtoehdot tästä – SkyShowtime

SkyShowtime: Uusi suoratoistopalvelu

SkyShowtime on lanseerannut markkinoille uuden suoratoistopalvelun, joka tuo yhteen monia maailman arvostetuimpia tarinankertojia. Mukana on studioita kuten Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios ja Peacock, mutta myös lasten suosikki Nickelodeon ja ajankohtaisesti kantaa ottavat SHOWTIME® ja Paramount.

Palvelu lupaa monipuolisen kattauksen viihdettä: uusia ja yksinoikeudella tarjolla olevia TV-sarjoja ja elokuvia, perhe- ja lastenohjelmia, dokumentteja sekä klassikoita.

Katsele missä ja milloin vain

SkyShowtime on suunniteltu joustavaksi ja käyttäjäystävälliseksi. Voit kirjautua tilillesi ja aloittaa katselun osoitteessa skyshowtime.com millä tahansa internet-yhteydellä varustetulla laitteella. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää palvelua esimerkiksi tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla ja älytelevisiolla.

Lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden ladata suosikkiohjelmasi ja -elokuvasi iOS- ja Android-laitteille. Näin voit nauttia sisällöstä myös silloin, kun sinulla ei ole käytössäsi internet-yhteyttä.

Saatavuus eri maissa

Palvelu on lanseerattu syyskuussa 2022 ja se on tällä hetkellä saatavilla Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Portugalissa ja Alankomaissa. Lisää laajentumisia on suunnitteilla: Espanja, Andorra sekä Keski- ja Itä-Euroopan maat ovat seuraavana vuorossa.

Jos olet EU-alueen asukas, palvelu tarjoaa lisäetuna mahdollisuuden katsoa sisältöä myös muissa EU-maissa, joissa SkyShowtime on saatavilla.

Sisältötarjonta

Mitä tulee itse sisältöön, SkyShowtime tarjoaa laadukasta ja monipuolista viihdettä. Mukana on viimeisimpiä hittielokuvia, koko perheen viihdettä sekä televisiosarjoja, jotka ovat herättäneet paljon keskustelua ja saaneet kiitosta kriitikoilta.

Valikoima kattaa laajasti erilaisia genrejä ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Ei ole väliä, pidätkö toiminnasta, komediasta vai draamasta – SkyShowtimella on tarjota jotakin joka makuun.

Erikoisominaisuudet ja palvelun käyttö

  • Monipuolinen valikoima eri genrejä ja formaatteja
  • Latausmahdollisuus mobiililaitteille
  • EU-alueen kattava saatavuus
  • Helppo ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
Katso kaikki tilausvaihtoehdot tästä – SkyShowtime

Tulevaisuuden suunnitelmat

SkyShowtime suunnittelee jatkuvaa laajentumista ja uuden sisällön lisäämistä palveluunsa. Seuraavien kuukausien ja vuoden 2023 aikana on odotettavissa uusia ominaisuuksia ja yhteistyökumppanuuksia, joiden ansiosta palvelu pyrkii vakiinnuttamaan asemansa yhtenä johtavista suoratoistopalveluista Euroopassa.

Uusien markkina-alueiden lisäksi SkyShowtime on ilmoittanut julkaisevansa yksinoikeudella tuotettuja sarjoja ja elokuvia, mikä tekee palvelusta entistä houkuttelevamman vaihtoehdon katsojille.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu