Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Ilmainen työajanseuranta sovellus

Työajanseurannasta on tullut yhä yleisempää. Kellokortit ovat vaihtuneet digitaalisiksi ja nykyään isojen firmojen lisäksi myös pienemmät firmat sekä freelancerit haluavat pysyä kartalla tehydyistä työtunneista. Ilmainen työajanseuranta sovellus on erinomainen tapa aloittaa oman työajanseuraaminen. 

Seuraavaksi esittelyssä on ilmainen työajanseuranta sovellus, Toggl. Se tarjoaa matalan kynnyksen vaihtoehdon oman työajan mittaamiseksi. 

Jutun lopusta löydät videon, jossa Togglen ominaisuuksia käydään tarkemmin läpi sekä kattavan arvostelun. 

Ilmainen työajanseuranta sovellus on helppo käyttää
Toggl on varsin pätevä sovellus työajanseurantaan.

Ilmainen työajanseuranta

Toggl on pilvipohjainen ajanseurantaohjelmisto, joka soveltuu aina yhden hengen yrityksestä suuriin korporaatioihin. Se on hyödyllinen myös esimerkiksi opiskelijoille, jotka haluavat pysyä kartalla opiskeluun menevästä ajasta.

Toggl luo valmiita raportteja, jotka voit viedä Exceliin. Voit myös valita haluatko saada viikottaisia raportteja sähköpostiisi.

Voit parantaa läpinäkyvyyttä laskuttamisessa jakamalla raportit asiakkaittesi kanssa.

Yhteensopivat alustat

MIkään ei ole ärsyttävämpää kuin se, jos jokin sovellus on saatavilla ainoastaan juuri sille käyttöjärjestelmälle, jota itsella ei satu olemaan.

Togglella tätä ongelmaa ei taatusti ole!

Toggl on saatavilla usealle eri alustalle.

Työpöytäsovelluksena:

  • Windows
  • Mac
  • Linus

Puhelimille:

  • Android
  • iOs

Näiden lisäksi Toggl toimii selaimessa, jolloin sitä ei tarvitse välttämättä ladata laisinkaan!

Ohjelmisto integroituu hyvin monen laskutustyökalun kanssa.

Toggl hinta

Toggl:n ehdottomasti yksi parhaista puolista on sen järkevä hinnoittelu. Harvoin tulee vastaan yhtä monipuolisilla ominaisuuksilla varustettua ilmaista työajanseuranta sovellusta. Perusominaisuudet saa käyttöönsä täysin ilmaiseksi. Tämä sopii erityisen hyvin esimerkiksi freelancereille tai yksinyrittäjille, jotka haluavat pitää yksinkertaista kirjaa tunneistaan. Ilmaisversiossa voi olla maksimissaan viisi käyttäjää tiliä kohden.

Mikäli tiimissä on enemmän henkilöitä tai tarvitsee enemmän ominaisuuksia on tarjolla 9$/kk maksava Starter-paketti ja 18 $ kuukaudessa kustantava Premium-paketti. Lue lisää Toggl:n hinnoittelusta https://toggl.com/track/pricing/

Kenelle Toggl sopii?

Toggl on täysin ilmainen työajanseuranta sovellus.

Näin ollen se sopii erityisen hyvin Toggl pienemmän yrityksen tarpeisiin, jossa työntekijöitäon vielä vähemmän. Myös yksinyrittäjät ja freelancerit, jotka haluavat pysyä kärryillä käytetystä työajasta hyötyvät Togglesta paljon.

Toggl soveltuu myös varsin hyvin suurempien yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Edullinen hinnoittelu ja erittäin monipuoliset ominaisuudet satavat Togglen laariin.

Lisää aiheesta sen vierestä

Puhelinliittymä

Pelillistäminen suomalaisessa liiketoiminnassa: asiakkaiden sitouttamisen uusi aikakausi

Pelillistäminen eli gamification on noussut merkittäväksi työkaluksi eri alojen yrityksille asiakkaiden sitouttamisessa. Pelillistämisellä tarkoitetaan pelien

Lue lisää »

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu