Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Valoo Valokuitu satsaa Suomen valokuituverkkoon

valokuitu mahdollistaa nopean netin

Valoo Valokuitu satsaa merkittävästi Suomen valokuituverkkoon investoimalla satoja miljoonia euroja ja rakentamalla valokuituliittymiä kymmeniä tuhansia ympäri Suomea. Valokuitu on tunnettu maailman nopeimpana, ympäristöystävällisimpänä ja luotettavimpana tiedonsiirtomenetelmänä, ja Valoo on tämän teknologian kärjessä kotimaassamme.

Valoo Netti L nyt rakentamiskauden avajaistarjouksessa vain 29,90 €/kk 12 kk:n jälkeen 49,90 €/kk. Sopimuksen kokonaishinta 358,80 € / 12 kk. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Avajaistarjous voimassa 3.4.-5.5.

Kauppalehden 13.9.2022 julkaistun artikkelin mukaan Valoo Valokuitu on tutkitusti markkinoiden edullisin valokuitutoimija. Yhtiön yksinkertainen hinnoittelumalli takaa, että asiakkaat maksavat vain valitsemansa valokuituyhteyden käytöstä ilman lisäkuluja liittymän rakentamisesta, kytkennästä tai ylläpidosta.

Valoo hyödyntää uusimpia vähäpäästöisiä teknologioita verkkojensa rakentamisessa, mikä mahdollistaa jopa sadan vuoden käyttöiän. Tämä tekee investoinnista erittäin kustannustehokkaan pitkällä aikavälillä, sillä rakennuskulut jakautuvat useille vuosikymmenille. Tästä syystä yhtiö tarjoaa valokuituliittymän rakentamisen täysin ilmaiseksi.

Valoo Netti on 100-prosenttista valokuitua, joka takaa, ettei nettiyhteys katkeile. Lisäksi Valoo tarjoaa avoimen verkon, jossa kaikki operaattorit voivat tarjota palvelujaan ilman nopeusrajoituksia tai muita rajoitteita, kun tekninen projekti on valmis. Tällainen avoimuus on poikkeuksellista Suomen valokuitumarkkinoilla.

Valoo Netin tilaaminen on vaivatonta: syöttäkää osoitteenne verkkosivujen saatavuushakuun ja painakaa ”Hae”. Jos Valoo Valokuitu on saatavilla osoitteessanne, voitte valita teille sopivan valokuituyhteyden ja lisäpalvelut.

Onko valokuidusta minulle hyötyä?

Valokuidun merkitys nykyajan yhteiskunnassa

Nykyajan nopeasti digitalisoituvassa maailmassa luotettava ja nopea internet-yhteys on välttämätön. Valokuitu vastaa näihin tarpeisiin tarjoamalla häiriöttömän ja nopean yhteyden, joka mahdollistaa teknologian saumattoman hyödyntämisen niin kotitalouksissa kuin yrityksissäkin. Lisäksi valokuitu on pitkäaikainen sijoitus, joka lisää asunnon arvoa ja varmistaa tulevaisuuden nettiyhteyden tarpeet.

Tekniset hyödyt

Valokuidun tarjoama yhteys perustuu moderniin teknologiaan, jossa tiedonsiirto tapahtuu valon nopeudella. Tämä minimoi viiveet ja häiriöt, joita voi esiintyä muissa yhteyksissä, kuten kupari- tai langattomissa verkoissa. Erityisesti alueilla, joilla muut internet-yhteydet ovat hitaita tai epäluotettavia, valokuitu tarjoaa merkittävän parannuksen.

Kustannustehokkuus ja asennus

Valokuidun asennus on investointi, jonka alkukustannukset ovat korkeammat, mutta pitkän aikavälin säästöt ja vähäiset ylläpitokulut tekevät siitä taloudellisesti järkevän. Valokuitu vaatii harvoin huoltoa, mikä vähentää ylläpitokustannuksia ja lisää käyttövarmuutta.

Ekologinen vaikutus

Valokuitu on ympäristöystävällinen valinta. Sen tuotanto ja käyttö aiheuttavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin perinteiset menetelmät. Lisäksi tehokkaampi tiedonsiirto vähentää energiaa, mikä auttaa pienentämään kokonaisenergiankulutusta ja edistämään kestävää kehitystä.

Hyödyt kotitalouksille ja yrityksille

Kotitaloudet voivat nauttia nopeista latausajoista ja katkottomasta yhteydestä streaming-palveluiden ja älylaitteiden käytössä. Yrityksille valokuitu mahdollistaa suurten tietomäärien nopean siirron, mikä on elintärkeää datan hallinnassa ja pilvipalveluiden hyödyntämisessä.

Tulevaisuuden näkymät

Valokuidun kysyntä kasvaa teknologian kehityksen myötä. Tulevaisuuden teknologiat, kuten tekoäly, IoT ja big data, vaativat luotettavia ja nopeita yhteyksiä, joita valokuitu pystyy tarjoamaan.

Yhteenveto

Valokuidun valitseminen tarkoittaa panostusta tulevaisuuteen. Se ei ainoastaan tarjoa teknisiä etuja, vaan myös taloudellisia säästöjä ja ympäristöhyötyjä. Investoimalla valokuituun varmistat, että yhteys kotiisi tai yritykseesi on nopea, luotettava ja kestävä.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu