Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Lastpass vaihtoehdot – Ilmaiset salasanojen hallintaohjelmat

Ilmainen on aina mukavaa.

Kun ilmainen sovellus ei ole enää ilmainen (tai kun ilmaisesta versiosta tulee niin rajoitettu, että se on käytännössä hyödytön), silloin sinun täytyy valita maksatko vai siirrytkö eteenpäin.

Tämä tapahtui Evernote -muistiinpanosovelluksen kanssa liki viisi vuotta sitten, ja nyt aika suositun salasanahallintaohjelman, LastPassin, käyttäjien tehdä sama valinta. LastPass muuttaa ilmaista versiotaan niin, että se tulee toimivaan vain yhdenlaisella laitteella — joko tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi.

Jos sinä, niin kuin suurin osa meistä, käytät sekä puhelinta että tietokonetta, sinun täytyy joko alkaa maksamaan 3$ kuussa tai löytää toinen vaihtoehto.

Mikäli päädyt olemaan maksamatta, on tarjolla onneksi muita sovelluksia, joilla on ilmaiset versiot.

Selainten omat salasanan hallintaohjelmat

Ja on olemassa tietenkin muitakin vaihtoehtoja. Useimmilla selaimilla, kuten Chromella, Microsoft Edgellä ja Firefoxilla, on omat salasanan hallintaohjelmansa. Lisäksi moni turvasovellus, kuten Norton, tarjoaa omia salasananhallintojaan, joten mikäli tilaat jo yhtä Nortonin palveluista, sinulla voi olla salasanojen hallintaohjelma käsissäsi.

Ilmaiset salasanojen hallintaohjelmat

Mikäli mieluummin käytät riippumatonta salasanojen hallintaohjelmaa, tässä on muutama tällä hetkellä saatavilla oleva. Emme ole vielä koettaneet niitä; tämä on vain nopea katsaus, kunnes saamme mahdollisuuden tehdä suosituksemme.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu