Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Suomalaiset suositut suoratoistopalvelut – Yle Areena, MTV Katsomo, Elisa Viihde

Suoratoistopalvelut

Suoratoistopalvelut ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina. Vuonna 2022 yli puolet suomalaisista käytti jotakin suoratoistopalvelua. Suomalaiset suoratoistopalvelut ovat tarjonneet kotimaista sisältöä, mutta ulkomaalaiset suoratoistopalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina.

Yle Areena

Yle Areena on Suomen suurin suoratoistopalvelu. Se tarjoaa ilmaista sisältöä, kuten uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia. Yle Areena on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

MTV Katsomo

MTV Katsomo on MTV Oy:n suoratoistopalvelu. Se tarjoaa maksullista sisältöä, kuten sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua. MTV Katsomo on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

Elisa Viihde

Elisa Viihde on Elisa Oyj:n suoratoistopalvelu. Se tarjoaa maksullista sisältöä, kuten sarjoja, elokuvia, dokumentteja, urheilua ja viihdekanavia. Elisa Viihde on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

Ulkomaalaiset suositut suoratoistopalvelut

Ulkomaiset suoratoistopalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa viime vuosina. Suosituimpia ulkomaisia suoratoistopalveluita ovat:

Netflix

Netflix on maailman suurin suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Netflix on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

HBO Max

HBO Max on WarnerMedian suoratoistopalvelu. Se tarjoaa HBO:n alkuperäissisältöä, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. HBO Max on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

SkyShowTime

SkyShowTime Suomi on Comcastin ja ViacomCBS:n suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. SkyShowTime on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

Viaplay

Viaplay on NENT Groupin suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua. Viaplay on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

Disney

Disney on Disneyn suoratoistopalvelu. Se tarjoaa Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin alkuperäissisältöä. Disney+ on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video on Amazonin suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua. Amazon Prime Video on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioissa, tietokoneissa, mobiililaitteissa ja älykelloissa.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kääntäjät

Sanat ilman rajoja: Kääntäjien mullistava vaikutus globaaliin viestintään ja miten sinäkin voit hyötyä

Elämme maailmassa, jossa kielimuurit murenevat nopeammin kuin koskaan. Kääntäjät, niin ihmiset kuin tekoälyllä toimivat, ovat

Lue lisää »

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu