Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Affiliate verkostot Suomessa

Affiliate-markkinointi on vuodesta toiseen kasvava ala Suomessa. Sillä on monia etuja; kuka tahansa voi aloittaa sen pienellä panostuksella, hyvin tehtynä siitä voi saada hyvän tulonlähteen ja viimeisenä se on erinomainen keino opetella digimarkkinointia. Jos affiliate-markkinointi on vielä vieras käsite, kannattaa lukaista aiempi kirjoitus, joka vastaa kysymykseen mitä affiliate-markkinointi on.

Mikä on affiliate-verkosto?

Affiliate-verkosto on toimija joka tuo yhteen mainostajat ja julkaisijat. Se toimii välittäjänä julkaisijan ja mainostajan välillä. Suomessa toimii tällä hetkellä noin 10 eri affiliate-verkostoa, esimerkiksi adtraction, tradedoubler ja tradetracker.

Adtraction

Vuonna 2007 Tukholmassa perustettu Adtraction on pohjoismaiden suurin affiliate-verkosto ja sen tarkoituksena on olla markkinoiden luotettavin affiliate-verkosto. Adtraction toimii Suomessa, Norjassa, Puolassa, Tanskassa, Espanjassa, Alankomaissa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. He ovat myös laajentamassa uusille markkinoille, kuten Tšekkiin, Portugaliin ja Itävaltaan. Adtractionilla on klikkejä yhteensä 613 miljoonaa, joista transaktioihin on johtanut noin 20,5 miljoonaa. Heillä on julkaisijoita 82 655 ja mainostajia 1 150.

TradeDoubler

Tradedoubler on toinen internet mainontaan keskittyvä yritys. Se on ruotsalainen yritys, perustettu 1999. Sillä on noin 2000 asiakasta joiden joukossa on esimerkiksi Disney, CDON ja American Express. Tradedoublerilla on toimistoja esimerkiksi Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Puolassa, Alankomaissa, Italiassa, Espanjassa, Singaporessa, Tanskassa ja Suomessa.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu