Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Sähkösopimuksista on puhuttu paljon – tällainen tarjonta on Nordic Green

Nordic Green ja pörssisähkötuote

Nordic Green tarjoaa Sinulle toistaiseksi voimassa olevan Ilmasto pörssisähkö -sopimuksen. Ilmasto pörssisähkö -sopimuksessa sähkö on tuotettu täysin hiilidioksidivapaasti. Sopimuksessa sähkön hinta on läpinäkyvä ja perustuu todelliseen kysyntään ja tarjontaan, eikä siinä ole ylimääräisiä piilokuluja. Hinta perustuu Nordic Greenin välityspalkkioon, Suomen alueen Spot-hintaan ja kuukausimaksuun. Ilmastoystävällinen sähkö on tuotettu alkuperätodennetulla ydinvoimalla ja sopimus on voimassa toistaiseksi. Pörssisähkö sopimus mahdollistaa Sinulle paremman kontrollin oman sähkönkulutuksesi suhteen. 

Uudella Nordic Green sovelluksella yritys auttaa Sinua tehostamaan sähkönkäyttöäsi ja vähentämään kulutustasi. Älykkään teknologian avulla voit seurata sähkön hintaa reaaliajassa ja tehdä järkeviä kulutusvalintoja säästääksesi rahaa ja ympäristöä. Sovellus tarjoaa näkymän päivittäiseen sähkönkulutukseen, sähkön hintoihin, säätilaan, aurinkopaneelituotantoon ja voit myös ladata sovelluksen kautta sähköautoasi älylatauksella.

Miksi sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa ja tehdä vertailua?

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kannattaa monesta syystä. Tässä on muutamia tärkeitä syitä:

 1. Hinta: Sähkön hinta vaihtelee eri sähköntoimittajien välillä. Kilpailuttamalla sähkösopimuksen voit löytää edullisemman tarjouksen ja säästää merkittävästi rahaa vuosittaisissa sähkölaskuissasi.
 2. Sopimuskauden loppuminen: Jos olet ollut saman sähköntoimittajan asiakkaana jo pitkään, saattaa olla, että olet jäänyt vanhaan, korkeampiin hintoihin perustuvaan sopimukseen. Kilpailuttaminen antaa mahdollisuuden siirtyä uudempaan ja edullisempaan sopimukseen.
 3. Tarjousten vertailu: Kilpailuttamalla saat useita eri sähköntoimittajilta tarjouksia, jolloin voit vertailla niitä keskenään ja valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit ottaa huomioon esimerkiksi kiinteän tai pörssisähkön, eri sopimuskaudet ja palvelun lisäominaisuudet.
 4. Asiakaspalvelu ja sopimusehdot: Sähköntoimittajien välillä voi olla eroja asiakaspalvelussa ja sopimusehdoissa. Kilpailuttamalla saat mahdollisuuden valita toimittajan, jonka palvelu ja sopimusehdot sopivat sinulle parhaiten.
 5. Vastuullisuus: Kilpailuttamalla voit myös selvittää, kuinka vastuullisesti eri sähköntoimittajat tuottavat sähköä. Jos haluat tukea uusiutuvan energian tuotantoa tai ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, voit valita sellaisen sähköntoimittajan, joka panostaa näihin asioihin.

Kilpailuttaminen ei yleensä vaadi paljoa aikaa tai vaivaa, ja nykyään monilla verkkosivustoilla on helppoja vertailutyökaluja, jotka auttavat löytämään parhaat tarjoukset omalle alueellesi. Muista, että sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta voit hyötyä jatkuvista markkinamuutoksista ja tarjouskampanjoista.

Vertailussa tarkastele nimenomaan….

Sähkösopimuksen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota useisiin tärkeisiin vertailukohtiin. Näitä ovat:

 1. Sähkön hinta: Vertaile eri sähköntoimittajien tarjoamia hintoja. Hinnan tulisi olla kilpailukykyinen ja edullinen. Voit valita joko kiinteähintaisen sopimuksen, jossa hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan, tai pörssisähkösopimuksen, jossa hinta voi vaihdella markkinatilanteen mukaan.
 2. Sopimuksen kesto: Tutustu sopimuksen kestoon eli siihen, kuinka pitkäksi aikaa sitoudut toimittajan asiakkaaksi. Onko kyseessä määräaikainen sopimus vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus? Kiinnitä huomiota myös sopimuksen irtisanomisehtoihin.
 3. Mahdolliset lisämaksut ja ehdot: Selvitä, sisältyvätkö sähkösopimukseen mahdolliset lisämaksut tai -kulut, kuten siirtomaksut tai laskutuslisät. Lue sopimusehdot huolellisesti ja varmista, ettei sopimuksessa ole epäselviä kohtia.
 4. Asiakaspalvelu: Tarkista, millaista asiakaspalvelua sähköntoimittaja tarjoaa. Onko heillä hyvä maine asiakaspalvelun laadusta ja saatavuudesta? Hyvä asiakaspalvelu on tärkeää mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseksi.
 5. Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys: Jos ympäristöasiat ovat sinulle tärkeitä, selvitä, miten sähköntoimittaja tuottaa sähköä. Voit valita toimittajan, joka panostaa uusiutuvan energian käyttöön ja kestävään tuotantoon.
 6. Kampanjatarjoukset ja edut: Ota selvää, onko sähköntoimittajilla tarjolla kampanjoita, alennuksia tai muita etuja uusille asiakkaille. Joskus nämä tarjoukset voivat tehdä sopimuksesta entistä edullisemman.
 7. Toimittajan maine ja luotettavuus: Tutki sähköntoimittajan mainetta ja luotettavuutta. Onko heillä hyviä asiakasarvioita? Toimivatko he luotettavasti ja vakavaraisesti?

Muista, että vertaillessasi sähkösopimuksia, huomioi omat tarpeesi ja kulutustottumuksesi. Eri sähkösopimukset sopivat eri tilanteisiin, joten valitse juuri sinulle sopivin vaihtoehto.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu