Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Tienaa kotona – 5 keinoa esittelyssä

Tienaa kotona, jotta paikkaat inflaation viemää osuutta palkastasi tai saamastai tuestasi. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle viisi keinoa, joiden avulla voit tienata kotoa käsin rahaa.

Nykyään kaikki ympärillämme oleva tuntuu kallistuvan päivä päivältä. Olipa kyse koulutuksesta, autoista, kiinteistöistä tai jopa yksinkertaisista taloustavaroista, olemme nähneet hintojen räjähdysmäisen nousun muutaman viime vuoden aikana.

Toisaalta palkkamme eivät kasva samaa tahtia hintojen kanssa. Siksi me kaikki tarvitsemme useita tulovirtoja elääksemme mukavaa elämää nykyään.

Internetin ja teknologian ansiosta voimme nyt ansaita ylimääräisiä tuloja kotoa käsin ilman, että meidän tarvitsee jonglöörata kahden työn välillä.

Henkilö tienaa kotona internetin välityksellä.
Internet tarjoaa monia mahdollisuuksia tienata kotona rahaa.

1. Freelancer-työ

Freelanceriksi ryhtyminen on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa kotoa. Freelancer on yrittäjä, joka tarjoaa palvelujaan asiakkaille lyhyeksi ajaksi ja saa niistä palkkaa. Jos olet hyvä kirjoittamaan artikkeleita, suunnittelemaan verkkosivustoja tai suunnittelemaan digitaalista markkinointia, voit löytää paljon työtä verkosta. Freelancerina sinulla on valinnanvaraa. Voit valita omat projektisi ja asiakkaasi ja voit työskennellä omaan tahtiisi.

Hyviä freelancer-sivustoja:

2. Tienaa kotona helposti vastaamalla kyselyihin

Maksullisten kyselyiden tekeminen verkossa on helppo tapa tienata hieman lisää rahaa vapaa-ajallasi. Kysely-yritykset tekevät yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tarvitsevat palautetta uusille tuotteilleen ennen kuin ne tulevat markkinoille. Osallistujat ansaitsevat rahaa vastaamalla kysymyksiin, jotka auttavat brändejä parantamaan tuotteitaan. Osallistuttuasi kyselyyn voit odottaa tienaavasi noin 0.50€-2.00€ per kysely.

Maksullisia kyselyitä löytyy esimerkiksi seuraavilta sivuilta:

3. Kaupallista sosiaalisen median käyttösi


Me kaikki vietämme tuntikausia sosiaalisen median selaamiseen, joten mikä sen parempaa kuin tienata siitä hieman rahaa. Sosiaalinen media ei ole vain sisällön kuluttamista vaan myös sisällön luomista varten. Jos olet kiinnostunut sisällön luomisesta, sinun tarvitsee vain luoda sopiva sivu sosiaaliseen mediaan ja alkaa julkaista sisältöäsi. Seuraajakunnan rakentaminen voi viedä aikaa ja paljon vaivaa. Mutta kun sinulla on suuri yleisö, voit alkaa ansaita rahaa sponsoroitujen julkaisujen avulla.

4. Tienaa kotona affiliate-markkinoinnilla

Affiliate-markkinointi (tunnetaan myös nimellä kumppanuusmarkkinointi) tarjoaa mahdollisuuden sivutuloon esimerkiksi päivätöiden ohella. Affiliatemarkkinointi toimii siten, että ohjaat liikennettä kumppaneiden sivuille ja saat pienen korvauksen jokaisesta ostosta tai muusta toimenpiteestä, jonka kävijät sivuilla tekevät, esimerkiksi yhteydenottolomakkeen lähettäminen tai sovelluksen kokeiluversion lataaminen.

Mieshenkilö tienaa kotona affiliate-markkinoinnin avulla.
Parhaimmillaan affiliate-markkinointi mahdollistaa menestyvän internet-bisneksen luomisen, joka tuottaa mojovia summia kuukaudessa.

Jos sinulla on jo yleisö valmiina esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai paljon lukijoita blogissa, tarjoaa affiliate-markkinointi hyvän keinon kaupallistaa tekeminen.

Jos yleisöä puolestaan ei vielä ole, on se hyvä mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä ja rakentaa yleisö alusta alkaen.

Lisää aiheesta: Mitä on affiliatemarkkinointi on ja miten se toimii?

Lisää aiheesta: Helposti alkuun affiliate-markkinoinnissa

Lisää aiheesta: Affiliate-verkostot Suomessa

5. Perusta dropshifting-verkkokauppa

Dropshifting eli suoratoimitus on keino saada passiivista tuloa. Suoratoimituksen idea on melko simppeli: Perustat verkkokaupan ilman omaa varastoa. Käytännössä tämä toimii siten, että välität verkkokauppasi kautta tulleet ostot suoraan tavarantoimittajille.

Lisää aiheesta: Tämä sinun tulee tietää dropshippingistä – Verotus, laki, kokemukset

Lue seuraavaksi: Kiinnostaako töiden tekeminen kotoa käsin? Erilaiset keinot saada etätöitä

Lue seuraavaksi: Tienaa kotoa käsin affiliate-markkinoinnin avulla

Lue seuraavaksi: Mitä on dropshifting?

Lisää aiheesta sen vierestä

Kääntäjät

Sanat ilman rajoja: Kääntäjien mullistava vaikutus globaaliin viestintään ja miten sinäkin voit hyötyä

Elämme maailmassa, jossa kielimuurit murenevat nopeammin kuin koskaan. Kääntäjät, niin ihmiset kuin tekoälyllä toimivat, ovat

Lue lisää »

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu