Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Oura-sormus seuraa stressiä etätyössä: Parempi työhyvinvointi älykkään teknologian avulla

Älykäs sormus

Etätyön yleistyessä työhyvinvoinnista on tullut entistä tärkeämpää huolehtia. Oura sormus on älykäs sormus, joka seuraa kehon toimintoja ja antaa reaaliaikaista palautetta stressitasosta, unesta ja palautumisesta. Oura voi olla hyödyllinen työkalu etätyöläisille, jotka haluavat parantaa työhyvinvointiaan ja tehokkuuttaan.

Mitä Oura-sormus tekee?

Oura-sormus seuraa useita kehon toimintoja, kuten:

  • Syke: Oura seuraa sykettä 24/7 ja antaa tietoa leposykkeestä, sykevälivaihtelusta ja stressitasosta.
  • Unen laatu: Oura seuraa unen kestoa, syvyyttä ja laatua.
  • Kehon lämpötila: Oura seuraa kehon lämpötilaa ja antaa tietoa kuumeesta ja palautumisesta.
  • Askeleet ja aktiivisuus: Oura seuraa päivittäistä aktiivisuustasoa ja antaa tietoa siitä, oletko liian vähän tai liikaa liikkeellä.

Miten Oura voi auttaa etätyöläisiä?

Etätyö voi olla stressaavaa, koska työ- ja yksityiselämä sekoittuvat helposti toisiinsa. Oura-sormus voi auttaa etätyöläisiä seuraamaan stressitasoaan ja löytämään keinoja sen hallintaan. Sormus antaa reaaliaikaista palautetta stressitasosta, joten voit oppia tunnistamaan stressin merkit ja ryhtyä toimiin sen lievittämiseksi.

Oura voi myös auttaa etätyöläisiä parantamaan unensa laatua. Uni on tärkeää palautumiselle ja stressin lievittämiselle. Oura antaa tietoa unen kestosta, syvyydestä ja laadusta, joten voit tehdä muutoksia nukkumistottumuksiisi ja parantaa unesi laatua.

Lisäksi Oura voi auttaa etätyöläisiä olemaan aktiivisempia. Sormus seuraa päivittäistä aktiivisuustasoa ja antaa tietoa siitä, oletko liian vähän tai liikaa liikkeellä. Liikunta on tärkeää stressin lievittämiselle ja fyysisen ja psyykkisen terveyden ylläpitämiselle.

Oura-sormuksen käyttö etätyössä

Oura-sormus on helppokäyttöinen. Sormus puetaan sormeen ja se synkronoidaan älypuhelimella olevaan sovellukseen. Sovellus näyttää tietoa kehon toiminnoista ja antaa palautetta stressitasosta, unesta ja palautumisesta.

Oura-sormusta voi käyttää monella eri tavalla etätyössä. Voit esimerkiksi:

  • Seurata stressitasoasi työpäivän aikana ja ottaa tarvittaessa taukoja stressin lievittämiseksi.
  • Seurata unesi laatua ja tehdä muutoksia nukkumistottumuksiisi, jos uni on heikkolaatuista.
  • Asettaa itsellesi aktiivisuustavoitteita ja seurata niiden saavuttamista.
  • Käyttää Oura-sovelluksen tietoja työhyvinvoinnin parantamiseen.

Oura-sormuksen hinta ja saatavuus

Oura-sormuksen hinta on alkaen 329 euroa. Sormus on saatavana useissa eri kokoissa ja väreissä. Voit ostaa Oura-sormuksen Oura-verkkokaupasta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Yhteenvetona

Oura-sormus on älykäs sormus, joka seuraa kehon toimintoja ja antaa reaaliaikaista palautetta stressitasosta, unesta ja palautumisesta. Oura voi olla hyödyllinen työkalu etätyöläisille, jotka haluavat parantaa työhyvinvointiaan ja tehokkuuttaan.

Kuva: Oura

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu