Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Pelitietokone etätyöhön: Tehoa ja monipuolisuutta vaikka videoiden editointiin

Etätyöstä

Etätyöstä on tullut monelle arkea, ja samalla on kasvanut tarve tehokkaille työasema-koneille. Perinteinen pöytätietokone voi olla kömpelö ja vie paljon tilaa, kun taas kannettava ei välttämättä tarjoa riittävästi tehoa vaativammille työtehtäville. Pelikone voi olla yllättävänkin hyvä vaihtoehto etätyöhön: se on kompakti, tehokas ja tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka sopivat erinomaisesti työskentelyyn.

Miksi pelitietokone sopii etätyöhön?

Pelitietokone on suunniteltu käsittelemään raskasta grafiikkaa ja suorittamaan useita tehtäviä samanaikaisesti. Tämä tekee niistä erinomaisia työkaluja myös vaativille työtehtäville, kuten:

 • Videonmuokkaus: Pelitietokoneessa on tehokas prosessori ja näytönohjain, jotka nopeuttavat videoiden renderöintiä ja muokkausta.
 • Kuvankäsittely: Suuri RAM-muisti ja tehokas näytönohjain tekevät pelitietokoneesta erinomaisen työkalun valokuvien ja grafiikan käsittelyyn.
 • Ohjelmointi: Pelitietokoneen tehokas prosessori ja runsaasti RAM-muistia sopivat erinomaisesti ohjelmointityöhön.
 • Moniajo: Pelitietokone pystyy sujuvasti käsittelemään useita avoimia sovelluksia samanaikaisesti, joten voit työskennellä tehokkaasti ja monipuolisesti.

Pelitietokoneiden etuja etätyökoneina ovat:

 • Kompakti muotoilu: Pelitietokoneet ovat usein pienempiä ja kevyempiä kuin perinteiset pöytätietokoneet, joten ne vievät vähemmän tilaa työpöydällä.
 • Tehokkaat komponentit: Pelitietokoneissa on tehokkaat prosessorit, näytönohjaimet ja runsaasti RAM-muistia, jotka takaavat sujuvan työskentelyn.
 • Monipuoliset liitännät: Pelitietokoneissa on usein runsaasti liitäntöjä, joten voit kytkeä niihin useita näyttöjä, oheislaitteita ja muita laitteita.
 • Helppo päivittää: Pelitietokoneen komponentteja on helppo päivittää tulevaisuudessa, joten voit pitää sen ajan tasalla uusimman teknologian kanssa.

Pelitietokoneen valinta etätyöhön

Pelitietokoneita on markkinoilla monenlaisia, joten sopivan koneen löytäminen etätyöhön vaatii hieman perehtymistä. Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon:

 • Käyttötarve: Mihin aiot käyttää pelitietokonetta? Jos tarvitset konetta vaativaan videonmuokkaukseen, tarvitset tehokkaamman koneen kuin jos käytät sitä vain perustekstinkäsittelyyn ja sähköpostin lukemiseen.
 • Budjetti: Pelitietokoneiden hinnat vaihtelevat suuresti. Määritä budjettisi etukäteen, jotta löydät tarpeisiisi sopivan koneen sopivassa hintaluokassa.
 • Komponentit: Kiinnitä huomiota koneen prosessoriin, näytönohjain, RAM-muistin määrään ja tallennustilaan.
 • Muotoilu: Pelitietokoneita on saatavana eri kokoisissa ja muotoisissa koteloissa. Valitse kone, joka sopii työpöydällesi ja sisustukseesi.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu