Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Suoratoistoviihde työpäivän välissä taukona

Frasier

Skyshowtime on uusi suoratoistopalvelu — Viimeisintä viihdettä maailman suurimmilta studioilta suoratoistona yhdestä paikasta. SkyShowtime, viihdettä, jota ei malta odottaa. Aloita ilmainen 7 päivän kokeilu. Varsinaisia tilausvaihtoehtoja on kokeilun jälkeen kolme: 8,99€/kk aina kuukausittain, 6kk jakso yhdellä kertaa 27,50€ tai koko vuosi kerralla hintaan 54,99€.

Tutustu – kokeile – ja tilaa SkyShowtime

Skyshowtime tarjoaa TV-sarjoja ja elokuvia kuten: Koodinimi Annika, Yellowstone, Special Ops Lioness, Fellow Travelers, Lawmen Bass Reeves, Halo, Mission Impossible, Ted, Mary and George, Veronika, Oppenheimer, Star Trek Strange New Worlds sekä Star Trek: Discovery – näistä voit lukea elokuva-arvosteluja Nettiruudun SkyShowtime – osiosta.

Suoratoistoviihde työpäivän välissä taukona

Väsymys ja motivaation puute ovat yleisiä haasteita monille työntekijöille pitkien työpäivien aikana. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lyhyet tauot työpäivän aikana, erityisesti suoratoistoviihteen muodossa, voivat merkittävästi parantaa työntekijöiden tuottavuutta ja hyvinvointia. Tässä artikkelissa käsittelemme, miten suoratoistopalveluiden käyttö työpäivän aikana voi olla tehokas keino uudistaa mieltä ja kehoa.

Suoratoistopalveluiden hyödyt työnteossa

Suoratoistopalvelut tarjoavat helpon pääsyn laajaan valikoimaan ohjelmia, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja, jotka voivat toimia täydellisenä irtiottona työstä lyhyen ajan. Katselun on todettu vähentävän stressiä ja parantavan mielialaa, mikä voi auttaa työntekijöitä palaamaan töihin entistä keskittyneempänä ja energisempänä. Lisäksi suoratoiston kautta kulutettava sisältö voi olla inspiraation lähde ja tarjota uusia näkökulmia ja ideoita, jotka ovat hyödyllisiä työelämässä.

Kuinka integroida suoratoisto osaksi työpäivää

Työnantajat voivat edistää työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla mahdollisuuksia katsella suoratoistosisältöä tauoilla. Tässä muutama vinkki, miten tämä voidaan toteuttaa tehokkaasti:

  1. Joustavat tauot: Salli työntekijöiden pitää itse määrittelemiä taukoja, jotka mahdollistavat lyhyet suoratoistosessiot.
  2. Laadukkaat laitteet: Varmista, että taukotilat ovat varustettu laadukkailla laitteilla ja nopealla internetyhteydellä.
  3. Sisältösuositukset: Tarjoa suosituksia lyhyistä, noin 10-20 minuutin mittaisista ohjelmista, jotka sopivat hyvin taukojen aikatauluun.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu