Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Mikä on Udemy? Helppoa opiskelua kotona

Amerikkalainen Udemy on yksi maailman johtavista verkkokurssien tarjoajista. Udemy tarjoaa tällä hetkellä noin 155 000 kurssia ja valtavat määrät opetusmateriaaleja ja -videoita. Ammattitaitoisia opettajia löytyy reilut 70 000, ja kurssitarjontaa on yli 65 eri kielellä. Yli 40 miljoonaa opiskelijaa ja ammattilaista oppii uusia taitoja ja päivittää osaamistaan Udemyn verkkokurssien avulla, ja kursseja voivat ostaa niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin omille työntekijöilleen.

Verkkokurssien ansiosta opiskelu onnistuu milloin vain ja missä vain. Tuomalla yhteen oppijat ja opettajat ympäri maailmaa, Udemy haluaa auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan sekä parantamaan elämänlaatuaan oppimisen kautta. Yksi keskeisimmistä tavoitteista monilla opiskelijoilla on ammattitaitonsa kehittäminen ja laajentaminen.

Kursseja aiheesta kuin aiheesta

Udemyn kurssitarjonta on valtava ja tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Monet kursseista ovat omiaan ammattitaidon kehittämiseen, laajentamiseen ja päivittämiseen, mutta kurssien joukosta löytyy runsaasti myös harrastuksiin ja oman vapaa-ajan mielenkiinnonkohteisiin liittyviä vaihtoehtoja.

Udemyn suosituimpiin kurssikategorioihin kuuluvat design, IT ja ohjelmointi, markkinointi, business, valokuvaus, musiikki ja itsensä kehittäminen. Näiden kategorioiden sisälle kätkeytyy kursseja aina Java-ohjelmoinnista sijoittamiseen ja digitaalisesta maalaamisesta mindfullnesiin.

Muita kurssikategorioita ovat muun muassa opettaminen, lifestyle, terveys ja fitness. Kategorioista löydät helposti sekä kaikkien aikojen että viime aikojen suosituimmat kurssit. Kurssien lyhyet kuvaukset kertovat, mitä milläkin kurssilla voit oppia ja tähtiluokittelu kertoo, miten tyytyväisiä kurssilla jo opiskelleet ovat siihen olleet.

Opiskelun aloittaminen on helppoa

Kuka tahansa voi helposti luoda tilin Udemylle ja alkaa opiskelemaan haluamillaan verkkokursseilla. Luo tili, tutki runsasta valikoimaa, osta haluamasi kurssi ja aloita oppiminen! Kursseilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu, ja voit suorittaa niitä täysin omaan tahtiisi ilman kiirettä.

Tilin luominen tapahtuu nopeasti ja sen voi tehdä helposti etusivun oikeassa kulmassa olevan ”join” -painikkeen alta

Luo ilmainen Udemy-tili

Udemy for Business

Myös yritykset voivat ostaa työntekijöilleen oikeuden kursseihin, ja Udemylta löytyykin nimekkäitä yritysasiakkaita Adidaksesta Mercedes-Benziin. Udemy for Business -paketti antaa oikeudet sivuston tuhansiin huippukursseihin ja on yritykseltä panostus työntekijöiden ammattitaitoon. Udemyn hinnat vaihtelevat kurssikohtaisesti. Pääsääntöisesti kurssien hinnat lähtevät 12,99 eurosta kalleimpien kurssien noustessa yli sataan euroon. Udemyn verkkokursseihin liittyy kuitenkin varsin usein erilaisia tarjouksia, ja silloin tällöin yksittäisiä kursseja on tarjolla myös täysin ilmaiseksi.

Udemy kokemuksia

Allekirjoittaneella on suhteellisen paljon kokemusta Udemysta. Ensimmäisen kurssin ostin vuoden 2017 paikkeilla, kun halusin oppia paremmaksi Adoben ohjelmien käyttäjäksi. Vuosien aikana olen ostanut noin 20 kurssia eri aiheista.

Kurssien taso vaihtelee paljon. Viiden tähden arviot saanut kurssi voi olla huonosti toteutettu eikä siitä jäänyt mitään käteen. Toisaalta taas hieman kehnommat arvostelut saanut kurssi on tarjonnut huomattavasti enemmän. Onneksi Udemy tarjoaa 30-päivän ilmaisen palautuksen. Eli jos kurssin anti ei vakuuta, voi rahat saada takaisin. Tämä on osaltani käynyt aina helposti ja rahat ovat tulleet nopeasti tilille.

Huomiota on hyvä kiinnittää kurssien hintoihin. Udemyllä on todella usein päällä tarjouksia, joiden ansiosta miltei kaikki kurssit maksavat 10-20 dollaria. Ilman alennuksia monet kurssit maksavat jopa yli 100 dollaria. Näin paljon tuskin mistään kurssista kannattaa maksaa.

Jos tuntuu ettei Udemyllä ole alennuksia tarjolla, kannattaa asia tarkistaa vielä selaimen incognito-tilassa asia. Monesti tällä tavalla kurssit ovatkin alennuksessa.

Kaiken kaikkiaan Udemy kokemukset ovat positiiviset. Pääosin kurssit ovat laadukkaat, tekstitykset ovat saatavilla ainakin englanniksi ja kurssit ovat kokonaisuudessaan sisällöltään ja toteutukseltaan laadukkaat. Voin suositella Udemyn kursseja etenkin graafisen suunnittelun, Adoben ohjelmien, web-kehityksen sekä digimarkkinoinnin opiskeluun.

Lue seuraavaksi: 3 to-do sovellusta etätyön ja arjen tueksi

Lue seuraavaksi: 5 etätyötä parantavaa vinkkiä

Lue seuraavaksi: Kolme tapaa tienata kotoa

Lisää aiheesta sen vierestä

Kääntäjät

Sanat ilman rajoja: Kääntäjien mullistava vaikutus globaaliin viestintään ja miten sinäkin voit hyötyä

Elämme maailmassa, jossa kielimuurit murenevat nopeammin kuin koskaan. Kääntäjät, niin ihmiset kuin tekoälyllä toimivat, ovat

Lue lisää »

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu