Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Mikä on Udemy? Helppoa opiskelua kotona

Amerikkalainen Udemy on yksi maailman johtavista verkkokurssien tarjoajista. Udemy tarjoaa tällä hetkellä noin 155 000 kurssia ja valtavat määrät opetusmateriaaleja ja -videoita. Ammattitaitoisia opettajia löytyy reilut 70 000, ja kurssitarjontaa on yli 65 eri kielellä. Yli 40 miljoonaa opiskelijaa ja ammattilaista oppii uusia taitoja ja päivittää osaamistaan Udemyn verkkokurssien avulla, ja kursseja voivat ostaa niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin omille työntekijöilleen. Verkkokurssien ansiosta opiskelu onnistuu milloin vain ja missä vain. Tuomalla yhteen oppijat ja opettajat ympäri maailmaa, Udemy haluaa auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan sekä parantamaan elämänlaatuaan oppimisen kautta. Yksi keskeisimmistä tavoitteista monilla opiskelijoilla on ammattitaitonsa kehittäminen ja laajentaminen.

Kursseja aiheesta kuin aiheesta

Udemyn kurssitarjonta on valtava ja tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Monet kursseista ovat omiaan ammattitaidon kehittämiseen, laajentamiseen ja päivittämiseen, mutta kurssien joukosta löytyy runsaasti myös harrastuksiin ja oman vapaa-ajan mielenkiinnonkohteisiin liittyviä vaihtoehtoja. Udemyn suosituimpiin kurssikategorioihin kuuluvat design, IT ja ohjelmointi, markkinointi, business, valokuvaus, musiikki ja itsensä kehittäminen. Näiden kategorioiden sisälle kätkeytyy kursseja aina Java-ohjelmoinnista sijoittamiseen ja digitaalisesta maalaamisesta mindfullnesiin. Muita kurssikategorioita ovat muun muassa opettaminen, lifestyle, terveys ja fitness. Kategorioista löydät helposti sekä kaikkien aikojen että viime aikojen suosituimmat kurssit. Kurssien lyhyet kuvaukset kertovat, mitä milläkin kurssilla voit oppia ja tähtiluokittelu kertoo, miten tyytyväisiä kurssilla jo opiskelleet ovat siihen olleet.

Opiskelun aloittaminen on helppoa

Kuka tahansa voi helposti luoda tilin Udemylle ja alkaa opiskelemaan haluamillaan verkkokursseilla. Luo tili, tutki runsasta valikoimaa, osta haluamasi kurssi ja aloita oppiminen! Kursseilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu, ja voit suorittaa niitä täysin omaan tahtiisi ilman kiirettä. Myös yritykset voivat ostaa työntekijöilleen oikeuden kursseihin, ja Udemylta löytyykin nimekkäitä yritysasiakkaita Adidaksesta Mercedes-Benziin. Udemy for Business -paketti antaa oikeudet sivuston tuhansiin huippukursseihin ja on yritykseltä panostus työntekijöiden ammattitaitoon. Udemyn hinnat vaihtelevat kurssikohtaisesti. Pääsääntöisesti kurssien hinnat lähtevät 12,99 eurosta kalleimpien kurssien noustessa yli sataan euroon. Udemyn verkkokursseihin liittyy kuitenkin varsin usein erilaisia tarjouksia, ja silloin tällöin yksittäisiä kursseja on tarjolla myös täysin ilmaiseksi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Related

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Sponsor

Mainospaikka!

Yrittäjä, kiinnostaako mainostaa tässä?
Tutustu