Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Parhaat Suoratoistopalvelut 2024: Löydä Täydellinen Palvelu Sinulle!

Suoratoistopalvelut

Suoratoistopalveluiden valikoima on räjähtänyt viime vuosina, ja tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Mistä sitten löytää parhaan vaihtoehdon? Tässä artikkelissa autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivimman suoratoistopalvelun.

Mitä ottaa huomioon valinnassa?

Ennen kuin ryntäät tilaamaan ensimmäistä eteen tulevaa palvelua, on tärkeää miettiä, mitä ominaisuuksia etsit. Seuraavat kysymykset auttavat sinua rajaamaan vaihtoehtoja:

Sivuston kuvake
 • Mitä sisältöä haluat katsoa? Eri palveluilla on erilaiset sisältökirjastot. Jos olet esimerkiksi elokuvafani, haluat varmasti varmistaa, että valitsemallasi palvelulla on laaja valikoima elokuvia.
 • Kuinka paljon olet valmis maksamaan? Suoratoistopalveluiden hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta kuukaudessa kymmeniin euroihin.
 • Kuinka monella laitteella haluat katsoa sisältöä? Jotkut palvelut sallivat samanaikaisen katselun vain yhdellä laitteella, kun taas toiset sallivat useamman laitteen käytön samanaikaisesti.
 • Onko sinulla muita vaatimuksia? Haluatko esimerkiksi palvelun, jossa on laaja valikoima lastenohjelmia tai joka tarjoaa offline-katselumahdollisuuden?

Suosituimmat Suoratoistopalvelut

Tässä on lyhyt katsaus joihinkin Suomen suosituimmista suoratoistopalveluista:

 • Netflix: Netflix suomi on yksi maailman suurimmista suoratoistopalveluista, ja se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Netflix on tunnettu alkuperäissisällöstään, ja se on voittanut lukuisia palkintoja.
 • HBO Max: HBO Max on WarnerMedia-yhtiön omistama suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. HBO Maxilla on myös paljon alkuperäissisältöä, kuten menestyssarjat ”Game of Thrones” ja ”Succession”.
 • Viaplay: Viaplay on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Viaplaylla on myös paljon alkuperäissisältöä, kuten suosittu sarja ”Paratiisi”.
 • Elisa Viihde: Elisa Viihde on suomalaisen Elisan omistama suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Elisa Viihteellä on myös paljon suomalaista sisältöä.
 • Ruutu+: Ruutu+ on Nelonen Median omistama suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Ruutu+:lla on myös paljon suomalaista sisältöä.

Uusi Tulokas: SkyShowTime

SkyShowTime Suomi on uusi suoratoistopalvelu, joka on lanseerattu Pohjoismaissa vuonna 2023. SkyShowTime on yhteisyritys Comcastin ja ViacomCBS:n välillä, ja se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja Universal Picturesilta, DreamWorksilta, Paramount Picturesilta, Sky Studiosilta ja Showtimelta. SkyShowTimella on myös paljon alkuperäissisältöä.

Miksi valita SkyShowTime?

SkyShowTimella on useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon:

 • Laaja sisältökirjasto: SkyShowTimella on laaja valikoima elokuvia ja sarjoja Hollywoodin suurimmilta studioilta.
 • Alkuperäinen sisältö: SkyShowTimella on myös paljon alkuperäissisältöä, jota ei ole saatavilla muissa palveluissa.
 • Kilpailukykyinen hinta: SkyShowTime on saatavilla kilpailukykyiseen hintaan.
 • Usean laitteen käyttö: SkyShowTimea voi katsoa useilla laitteilla samanaikaisesti.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kääntäjät

Sanat ilman rajoja: Kääntäjien mullistava vaikutus globaaliin viestintään ja miten sinäkin voit hyötyä

Elämme maailmassa, jossa kielimuurit murenevat nopeammin kuin koskaan. Kääntäjät, niin ihmiset kuin tekoälyllä toimivat, ovat

Lue lisää »

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu