Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Käytetyt puhelimet: Hyödyt, haitat ja ostajan opas

Käytetyt puhelimet

Käytetyt puhelimet ovat yhä suositumpi vaihtoehto uusille puhelimille. Niiden hinnat ovat yleensä uuden puhelimen puolet tai jopa alle, ja ne tarjoavat usein yhtä hyvät tai jopa paremmat ominaisuudet kuin uudet puhelimet. Käytetyn puhelimen ostaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos etsit edullista ja laadukasta puhelinta.

Tässä artikkelissa käydään läpi käytettyjen puhelinten hyödyt ja haitat sekä annetaan vinkkejä käytetyn puhelimen ostamiseen.

Käytetyt puhelimet: Hyödyt

  • Hinta: Käytetyt puhelimet ovat yleensä uuden puhelimen puolet tai jopa alle hintaisia. Tämä johtuu siitä, että niiden arvo laskee nopeasti käytössä.
  • Ominaisuudet: Käytetyt puhelimet tarjoavat usein yhtä hyvät tai jopa paremmat ominaisuudet kuin uudet puhelimet. Tämä johtuu siitä, että uudet puhelimet ovat usein vain pieniä päivityksiä edeltäviin malleihin.
  • Kierrätys: Käytetyn puhelimen ostaminen on hyvä tapa edistää kierrätystä.

Käytetyt puhelimet: Haitat

  • Vakuutus: Käytetylle puhelimelle ei välttämättä saa samaa vakuutusta kuin uudelle puhelimelle.
  • Käyttöikä: Käytetyn puhelimen käyttöikä voi olla lyhyempi kuin uuden puhelimen. Tämä johtuu siitä, että käytetty puhelin on todennäköisesti ollut käytössä jo jonkin aikaa.
  • Rekisteröinti: Käytetylle puhelimelle voi olla rekisteröity jokin palvelu, kuten esimerkiksi operaattorisopimus.

Käytetyn puhelimen ostajan opas

  • Tee tutkimusta: Ennen kuin ostat käytetyn puhelimen, tee tutkimusta ja vertaile eri vaihtoehtoja. Tutustu puhelimen ominaisuuksiin, hintaan ja kuntoon.
  • Varmista, että puhelin on kunnossa: Kun ostat käytetyn puhelimen, varmista, että se on kunnossa. Tarkista puhelimen ulkonäkö, näytön kunto ja toiminta.
  • Pyydä takuu: Pyydä myyjältä takuu puhelimelle. Tämä suojaa sinua mahdollisilta ongelmilta.

Käytetyt puhelimet netistä

Käytettyjä puhelimia voi ostaa netistä useilta eri verkkokaupoista. Verkkokaupoissa on usein laaja valikoima eri puhelimia, ja voit vertailla eri vaihtoehtoja helposti.

Käytetyt puhelimet yksityisiltä myyjiltä

Käytettyjä puhelimia voi ostaa myös yksityisiltä myyjiltä. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat saada paremman hinnan puhelimesta.

Swappie

Swappie on suomalainen yritys, joka myy kunnostettuja iphone älypuhelimia. Swappien puhelimet ovat tarkistettuja ja niille on annettu 12 kuukauden takuu. Swappien puhelimet ovat usein uuden puhelimen puolet tai jopa alle hintaisia. Voit saada hyvään hintaan vähän käytetyn iphone 15 puhelimen.

Yhteenveto

Käytetty puhelin on hyvä vaihtoehto, jos etsit edullista ja laadukasta puhelinta. Käytetyn puhelimen ostaminen kannattaa tehdä huolella, jotta varmistat, että saat hyvän tuotteen.


Tässä eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:

Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous

Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Lisää aiheesta sen vierestä

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu