Jokaisen etätyöläisen ja itsensä kehittäjän paras kaveri

Yrityksen ilmeen vahvistaminen logollisen vaatetuksen avulla

Logollinen vaatetuksen on tehokas tapa vahvistaa yrityksen ilmettä. Se auttaa luomaan yhtenäisen ja ammattimaisen mielikuvan yrityksestä, sekä lisää yrityksen näkyvyyttä.

Logollinen vaatetus voi olla esimerkiksi t-paitoja, paitoja, liivejä, takkeja, laukkuja tai hattuja. Vaatteiden suunnittelussa on tärkeää huomioida yrityksen visuaalinen ilme. Logon tulee olla selkeä ja helposti tunnistettava. Vaatteiden värimaailma ja tyyli tulee sovittaa yrityksen muuhun ilmeeseen.

Logollista vaatetusta voidaan käyttää monissa eri tilanteissa. Se on suosittua esimerkiksi messuilla, tapahtumissa ja asiakaspalvelutilanteissa. Logollinen vaateistus auttaa luomaan positiivisen ja ammattimaisen vaikutelman yrityksestä.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä yrityksen ilmeen vahvistamiseen logollisen vaatetuksen avulla:

 • Valitse vaatteet, jotka sopivat yrityksen visuaaliseen ilmeeseen.
 • Käytä yrityksen logoa ja värejä.
 • Valitse vaatteet, jotka ovat mukavat ja helppoja pitää päällä.
 • Huolehdi siitä, että vaatteet ovat puhtaita ja siistejä.

Logollisen vaatetuksen avulla yrityksellä on mahdollisuus luoda positiivinen ja ammattimainen mielikuva itsestään. Se on myös tehokas tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.


Yritysilmeen tehostaminen vaatetuksen avulla

Yrityksen tunnettavuuden parantamisessa on hyödyllistä käyttää logolla varustettuja vaatteita. Näitä vaatteita, jotka sisältävät yrityksen nimen ja logon, voidaan käyttää niin työasusteina kuin mainoslahjoinakin. Ne ovat erityisen tehokkaita messuilla ja tapahtumissa, missä ne auttavat henkilökuntaa erottumaan ja tuomaan yrityksen ilmeen esiin.

Yrityksen logolla varustettuja vaatteita, kuten t-paitoja, huppareita, takkeja ja lippiksiä, valitaan usein. On tärkeää kiinnittää huomiota vaatteiden laatuun ja painatusmenetelmiin, jotta logo pysyy hyvänä pesuista huolimatta.

Yritysvaatteiden ja logon valinnan merkitys

Valittaessa yritysvaatteita on otettava huomioon vaatteiden tyyppi ja niiden käyttötarkoitus. Ulkotöihin soveltuvien vaatteiden on oltava kestäviä ja säänkestäviä, kun taas toimistokäyttöön tarkoitetut voivat keskittyä enemmän mukavuuteen ja tyylikkyyteen.

Logon suunnittelussa on tärkeää miettiä sen näkyvyyttä ja soveltuvuutta vaatteeseen. Painatusmenetelmän valinta riippuu logon tyypistä ja vaatteen materiaalista, yleisimpiä menetelmiä ovat silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto.

Brändäyksen rakentaminen logon ympärille

Yrityksen logo on keskeinen osa sen brändi-ilmettä. Logon suunnittelussa on tärkeää, että se soveltuu eri käyttökohteisiin, kuten vaatteisiin, verkkosivuille ja käyntikorteille. Vaatteisiin suunniteltu logo tulisi olla selkeä ja yksinkertainen, mutta samalla tarpeeksi erottuva.

Logon värien ja fonttien valinta on olennainen osa brändin ilmeen rakentamista. Värien tulisi sopia yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja fontin olla helposti luettava. Logon suunnittelussa on huomioitava myös kohderyhmä ja toimiala.

Painatustekniikoiden valinta yritysvaatteisiin

Laadukkaiden yritysvaatteiden valmistuksessa käytettävät painatus- ja brodeeraustekniikat ovat avainasemassa. Valinta riippuu halutusta lopputuloksesta ja vaatteen materiaalista. Silkkipainatus sopii parhaiten suuriin tilauksiin, kun taas digitaalinen painatus on parempi vaihtoehto pienemmille tilauksille ja monivärisille malleille.

Teemme vaatemerkinnät lämpöprässillä joko suoraan siihen tarkoitetulla värillisellä tekstiilivinyylillä tai tulostamme nelivärilogon tekstiilivinyylille ja painamme sen vaatteeseen.
(tekstiilivärit: valkoinen, musta, vaalean harmaa, keltainen, oranssi, punainen, pnkki, taivaan sininen, royal sininen, navy sininen, vihreä, tumman vihreä, ruskea, neon keltainen, neon oranssi, neon vihreä, neon pinkki, hopea, kultainen)

Omalogo Oy

Suosittuja yritysvaatteita logolla

 1. T-paidat: Monikäyttöisiä ja edullisia, sopivat moniin eri tilanteisiin.
 2. Hupparit: Mukavat ja rennot, ihanteellisia vapaamuotoisissa työympäristöissä.
 3. Pikeepaidat: Tyylikkäät ja ammattimaiset, sopivat erityisesti asiakaspalveluun.
 4. Softshell-takit: Ulkotöihin soveltuvat, kestävät ja säänkestävät.
 5. Lippikset ja hatut: Lisäävät brändin näkyvyyttä ulkoilmatapahtumissa.
 6. Kauluspaidat: Viralliset ja tyylikkäät, soveltuvat toimistokäyttöön.
 7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ympäristöystävälliset mainoslahjat.
 8. Esiliinat: Sopivat erinomaisesti ravintola- ja kauppa-alojen työntekijöille.

Lisää aiheesta sen vierestä

Kääntäjät

Sanat ilman rajoja: Kääntäjien mullistava vaikutus globaaliin viestintään ja miten sinäkin voit hyötyä

Elämme maailmassa, jossa kielimuurit murenevat nopeammin kuin koskaan. Kääntäjät, niin ihmiset kuin tekoälyllä toimivat, ovat

Lue lisää »

Kotioffice.fi

etätyöläisen paras kaveri

Kotioffice.fi on jokaisen etätyöläisen ja paikasta riippumattoman työn tekemistä kiinnostuneen sivusto. 

Suositukset
Mainoksia
Tutustu